2012. május 16., szerda

Első díj és infók rólam

Nemrég megkaptam az első blogos díjamat Sesame-tól.Köszönöm szépen, igazán jólesett:)
Igaz, kicsit későn vettem észre, de eljött az idő, hogy hírt adjak róla. Mai napig nem tudom, hogyan is állok az ilyen blogos díjakkal. Sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, nem adom tovább meg nem is nagyon van kinek.
A szabályok szerint meg kell osztanom 5 olyan dolgot veletek, amit még nem tudtok rólam. Mivel nem olyan rég írom ezt a blogot, így szerencsére bőven akad olyan dolgok, ami új lehet nektek:) 

  1. éjjeli bagoly vagyok = koránkelés kizárva, vagy csak nagyon indokolt esetben.
  2. nagy Kispál és a borz rajongó vagyok/voltam, mert hát a zenekar már nem működik, de azért én még szoktam hallgatni őket. Igaz ma már olyan nosztalgikus érzés.
  3. szeretem a dobozokat és a gombokat és a fülbevalókat és a cipőket
  4. utazás: szeretném bejárni Franciaországot vagy legalább egy hátizsákos, talán autokázós, a lényeg hogy szabad! körútat Európában, vagy vhol a világban valakivel:) és ha már itt tartunk, akkor az El Camino-t is végigjárnám egyszer.
  5. Szerintem már rég megvolt az öt, de írok meg egyet: szeretem Schäffer Erzsébet novelláit. A Nők Lapjába is ír és megjelentek kötetei, hangoskönyvei is. Ha őt olvasom, visszatér a hitem. Az emberekbe és a világba vetett hitem. Ha néha el is felejtem, ilyenkor újra érzem, hogy feladatom van a világban. Varázslatot teremt a történeteivel, pedig meséi csak a hétköznapi élet apró pillanatairól szólnak. Ajánlom mindenkinek, olvassátok ti is bátran Schäffer Erzsébet novelláit!


3 megjegyzés:

  1. ez jó volt,most adtál egy löketet,hogy én is megírjam ezt az 5 dolgos bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  2. egyébként a hétfői tervekhez kapcsolódva,fülbevaló és karkötő témában,a meskán az eladott termékeid között pl. nagyon klasszak vannak,szóval tényleg,hajrá :)

    VálaszTörlés
  3. örülök, hogy adtam egy kis erőt:) a fülbevalók tervben vannak, igazűból a kivitelezésen kéne dolgoznom. remélem hétvégén jut rá időm.

    VálaszTörlés