2012. április 5., csütörtök

Titkos megrendelés: beagle-k

Nemrég megrendelés érkezett hozzánk toritextillel - mégpedig tűnemezelt övtáskára! Azóta már el is készült és holnap megérkezik a tulajdonosához.

A történet még a márciusi workshopon kezdődött egy kutyás beszélgetéssel és egy ötlettel, hogy Zsuzsi (kreatív megrendelőnk:) szeretne egy beagle-s övtáskát. Mivel még sose csináltam nem nonfiguratív, vagy jobban mondva vmit ábrázoló dolgot tűnemezeléssel - kicsit féltem, hogy sikerülne-e és milyen lesz a végeredmény: tetszik-e majd Zsuzsinak és nekünk.

Teltek a hetek, szó szót követett és bele vetettük magunkat az alkotásba Vikivel. Ő rajzolta meg a Beagle-ért Közhasznú Egyesület logóját, én pedig ránemezeltem a kutyusokat a kiszabott anyagra. Kihívást jelentett,  feltöltött s bevallom most egészen flow élményem volt. (Csíkszentmihályi boldogságkutatásának eredményéről a Flowról itt olvashatsz, de szerintem még írok erről úgyis) Azt hiszem jól sikerült, legalábbis nekem tetszik az eredmény:)

Nektek mi a véleményetek, kéne ilyenek figuratív dolgokat is csinálunk?2 megjegyzés:

  1. Köszi:) Azóta elkészült az övtáska, és a tulajdonosnak is tetszik:)
    Csak most vettem észre a hozzászólásokat. Nem tudja valaki ogy be lehet-e állítani, hogy küldjön értesítést róla, ha van új hozzászólás???

    VálaszTörlés