2012. március 5., hétfő

Workshopon voltam!

Szombaton Ötletek boltja szervezésében toritextil barátnőm workshopján vettem részt. Vikivel közel egy éve vagyunk jóban, és tervezünk egy közös projektet is - de ez még részben titok:)
Amikor délután betoppantam a Ceramic Café-ba, kávéillat, jó hangulat és kész-félkész filc szütyők fogadtak Viki asztalánál. Az ígéretes belépő után, lelkesen álltam neki alkotni. Viki segítéségével végül egy kézzel bevart cipzáras tolltartót készítettem, s a díszítés rögzítéséhez is kaptam tőle egy-két extra fortélyt, amit tuti fel fogok használni az ékszereimnél is.
Íme a délután eredménye:Amúgy 1 hónapja voltam először Ötletek boltja-s workshopon, akkor Adrisnál tanultam kasírozott ékszereket készíteni. A nála készített bögrés és kesztyűs fülbevalókat elajándékoztam és sajnos képeket sem csináltam:(
Szerencsére Ő tett ki képeket, itt megnézhetik őket!

2 hét szombaton (03.17.) múlva újra lesznek workshopok az Ötletek Boltja szervezésében. Ajánlom mindenkinek, mert jó közösen alkotni, egy-két apróbb fortályt tanulni és talán velem is össze lehet majd futni ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése