2012. október 15., hétfő

Beszámoló a lakásvásárról!

Múlt pénteken Toritextillel és Kwanderával lakásvásárt tartottunk. Több aprópója volt, Viki kiköltözik Angliába és bizonytalan ideig felfüggeszti a toritextiles dolgait, Kwandera ritkán jár vásározni, én meg még sose voltam teljesen egyedül csak azzaph néven. 

Viki albérletében tartottuk a vásárt, ami nagyon - nagyon jól sikerült. Mi is jól éreztük magunkat, és azt hiszem a látogatók is:) Itt is köszönöm mindenkinek, aki bekukkantott hozzánk (no meg annak is aki vásárolt:)

Szokás szerint későn érkeztem, de azért sikerült kipakolni és még ékszertartó állványokat is röngtönöztünk. Tanulság: tervezés! mind időben érjek oda előbb:) mind legyenk normális vásározós cuccaim. Ezen persze most sokat segített, hogy Viki nekem adott megőrzés sok-sok tartókáját, így már csak össze kell hangolnom majd őket a saját cuccaimmal. Remélem hamaorsan megmutathatom a vásározós felszerelésemet itt a blogban kéepkben vagy valamelyik vásárban élőben is megnézhetitek. Mert tervezek ám vásárba menni, most vannak alakulóban, hogy mikor melyikbe. Infókat időben mondok majd:)

Végül egy-két kép, amiket a lakásvásáron csináltunk:




2 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá! Én is tervezek majd egyszer vásározni..elvileg jövőre, de mindig tologatom mindenféle indokkal.. kíváncsi leszek a tapasztalataidra! :)

    VálaszTörlés
  2. Még nálam is alakulóban van, hogy mikor melyikbe megyek meg lesz-e lakásvásárom, de időben szólok majd. Tapasztalacsere oké:) és vágj nyugodtan bele, szerintem nem lehet veszteni!

    VálaszTörlés