2012. július 25., szerda

Hello és beszámoló egy régi vásárról

Hellóóó! Újra itt vagyok. Kicsit eltűntem. A hőségben nehezen vettem rá magam a az alkotásra, nemhogy blogoljak. Elmúlt a kánikula, a végére már én is nehezen bírtam, persze most meg hiányzik:)

Még júniusi elmaradásom, hogy beszámoljak első vásáromról. PandArte szervezésében toritextil nevében voltam kint a Nyüzsi vásáron. Viki volt a meghívott, így az ő övtáskáit és füzetit vittük, de azért egy-két azzaph ékszer is kint volt:) Előtte azért izgultam, mert teljesen egyedül kellett kipakolnom és Viki is csak délután tudott kijönni. A hőség miatt nem voltak olyan sokan kinn, de azért mi jó éreztük magunkat:) Végül egész estig kinn voltam, utána még a Múzeumok Éjszakája egyik-másik programjára is ellátogattam.

A vásárról én sem tértem haza üres kézzel: beszereztem egy Cirrhopp nyakláncot és SophieBello-tól két fürdőbombát kaptam ajándékba. Azóta ki is próbáltam a levendulás fürdőbombát, nagyon jó!!! Már egyre nehezebben bírtam a kánikulát, így egy félórára elnyúltam a fürdőkád levendulás-langyos vízében. Lehűtött és feltöltött. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

A végére még egy-két kép, több PandArte facebook-os albumában találhattok.

toritextillel közös standunk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése