2011. október 31., hétfő

Bárányok

Még a nyár elején vettem észre, hogy a szoba amiben a fél életemet töltöm nem az otthonom. Úgy döntöttem ezen változtatni kell. Ahogy, mint mindig kicsit lassabban haladtam ezzel is, de lett új szőnyeg és szeptember első felében még egy alkotós sarkot kialakítottunk (részben szülői nyomásra -valahogy nem vagyok a rend mestere...). Azóta folyton képeken és képkereteken gondolkodom a lakással kapcsolatban.

Netes szörfözés során találtam ezt a képet, egyből tudtam nekem kell egy ilyen! Pont kapóra is jött, mert Piroseper Fanni-nál olvasott franciacsomókat már régóta ki akartam próbálni.

Íme az eredmény egy részlete. A kész képet később mutatok, mert a képkeret festésével még nem végeztem.


2011. október 25., kedd

Újdonságok

Nehezen indul ez a blog. Kevés az időm (vagy még mindig nem elég hatékonyan osztom be?) és szegény számítógépem haldoklott. Szerencsére az utóbb problémat megoldottuk: jelentem van egy szép új piros, nem mellesleg szupergyors gépem:)
Így máris könnyebb az életem.

Az elmúlt két hétben újra alkottam: őszi színekben készítettem ékszereket. Főként kitűzőket, de a félkészekből még nem tudom mik leszek - lehet nyakláncok. Ti mit látnátok szívesen?

Mutatok pár képet, a többség már meskán megtalálható.