2011. szeptember 2., péntek

Ki is az a Zsófi?

Ez a bejegyzés egyfajta bemutatkozás lesz, hogy ebben a virtuális világban is legyen valami személyes infó rólam.

Zsófi vagyok, egy ideje Pesten élek (már 6 éve?). Eleinte az egyetem miatt később, most meg már szinte minden ideköt. (Csak a családom él Sopronban.) A Műszakin végeztem. Most tréner és cégvezető vagyok, meg egy kicsit asszisztens és adminisztrátor is. Ebből is látszik, hogy sok minden csinálok egyszerre - néha túl sokat is. Az életem gyakran hullámzik (ezért is az első bejegyzés képe): összesűrűsődik és felkap a hullám tetejére, máskor meg 2-3 hétig pihenem az elöző hullámot és erőt gyűjtök az újra. Valahogy az alkotással és ihlettel is így van ez. 
A bloggal szeretném mederbe terelni ezt a kiszámíthatatlanságot: rendszeresen alkotni a jelszó!:)

Az alkotásról pediglen: mint sokan mások, én is átestem a technikák evolúcióján: képkeretfestés, csomózás, egy kis gyöngyözés és varrás - most pedig tűnemezelés. Mostanában főleg tűnemezelt, hímzett, gyönggyel díszített ékszereket készítek, de egyre jobban érzem, hogy vissza kell térnem a régi dolgokhoz. Még nem tudom, hogyan és milyen formában, de egyre többet gondolkodok ezeken. Mert valahogy engem nem a technika, hanem a minta és a színek határoznak meg. 

Zárásképpen pedig egy gyerekkori kép -mert ha már bemutatkozás, akkor illenék képet is csatolni. Persze nincsen normális, csak ez a régi, ahol épp húgommal állunk a Tisza partján.


Ui: A rózsaszínt már kinőttem, viszont nagyon szeretnék egy zöld gumicsizmát:)

Első

Sziasztok!


Nem tudom, hol kezdődött az egész: az alkotás, vagy a blogolás igénye az életemben. Mindenesetre a blogvázlatok között találtam 2009-es és 2010-es bejegyzés kezdeményt is már, ebből is látszik nehéz elindítanom magam. Most itt az idő. Ez az első bejegyzésem. Köszöntelek. 
És hogy miről fogok írni? - az ékszereimről, az alkotásról, örömökról, kudarcokról, közös projektekről és barátságokról (meg amit az élet hoz), mindezt sok-sok képpel.
Várlak vissza majd és jó olvasást!


Zsófi